Recenze| Já padouch 2

5. srpna 2013 v 12:00 | ♥Lara |  Recenze
Název: Já padouch 2 (Despicable me 2)
Žánr: Animovaný/ Komedie/ Rodinný
Režie: Pierre Coffin, Chris Renaud
Scénář: Ken Daurio, Cinco Paul
Hudba: Pharrell Williams, Heitor Pereira
Rok výroby: 2013
Oficiální text distributora: Může být napravený padouch vůbec ještě zábavný? Když vypráví pohádky na dobrou noc? Když se bojí o nevinnost své nejstarší dcery? Když už nechce vůbec nic ukrást? Gru naštěstí neskončí jako obyčejný civil, protože v jeho nitru se stále ukrývají schopnosti, které by leckdo rád využil. Jako například šéf mocné Antipadoušské ligy, Silas Velezadek (To příjmení nekomentujte, nemá to rád). Silas sice padouchy všeho druhu hluboce opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý? A tak vyšle svou nejlepší agentku Lucy Wilde, aby Grua přiměla ke spolupráci. Té se to s pomocí paralyzéru převlečeného za rtěnku podaří a Gru začne na stará kolena páchat dobro. A brzy bude mít plné ruce práce, protože na radaru Antipadoušské ligy se objevil obzvlášť protřelý padouch Eduardo, nevysvětlitelně začali mizet Mimoňové, Margo se zapalují lýtka, Edith je i nadále životu nebezpečná a Agnes se všemožně snaží sehnat taťkovi nějakou mamku. A právě to může být pro Grua ve finále tou největší hrozbou.
Hodnocení filmu: Na tenhle film mě vytáhla do kina kámoška, původně se mi moc nechtělo, ale jsem moc ráda, že jsem šla, jelikož ten film jsem si naprosto zamilovala(a to nemám moc v lásce animované filmy)! Naprosto dokonalí malí roztomilí mimoni, bláznivé agentka, bývalý padouch a jeho roztomilé adoptované holčičky mě naprosto dostali, do toho ještě méně složitá detektivní zápletka a odcházela jsem z kina jako malé nadšené dítě. Jednoduše tenhle film doporučuju, je to taková vtipná oddychovka!

100%



Obrázky z filmu:





 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Kenzi Kenzi | Web | 5. srpna 2013 v 12:55 | Reagovat

Chtěla jsem na to jít do kina, ale jaksi mi nevyšel čas :'( Musím si to aspoň stáhnout :)
Jinak máš to krásně přehledné a ještě lépe napsané! :)

2 Lulu - my--crazy--world.blog.cz Lulu - my--crazy--world.blog.cz | E-mail | Web | 5. srpna 2013 v 14:44 | Reagovat

tak všichni řikaj jak je to pěkné :) asi se na to fakt budu muset jít podívat, ale nejdřív se kouku na jedničku :D

3 Nana Erruk Nana Erruk | Web | 5. srpna 2013 v 16:09 | Reagovat

minimooooons<3

4 Džejní Džejní | Web | 5. srpna 2013 v 16:19 | Reagovat

podla mna tiez uplne super film, taka prijemna oddychovka ♥

5 Rai. Rai. | Web | 5. srpna 2013 v 19:48 | Reagovat

U mně je to asi takhle.. mimoni forever! :DD :3

6 Francesca Fox Francesca Fox | Web | 5. srpna 2013 v 21:25 | Reagovat

neviděla jsme ani jedničku, ale až budu mít čas stáhnu si to:) vypadá to hezky :D

7 Peťuš Peťuš | E-mail | Web | 5. srpna 2013 v 21:54 | Reagovat

musím si to kuknúť, keď už každý hovorí, že to videl a bolo to dobré :D :D takže keď budem mať čas, musím si to stiahnúť :)

8 Kexák Kexák | Web | 6. srpna 2013 v 9:56 | Reagovat

Jak už víš, taky jsem na to chtěla jít do kina, ale nějak to nevyšlo. :D
No, ale každopádně si to plánuju stáhnout :D
Miluju ty malé žluté mimoně. Jsou úplně dokonalí! :33

9 Lucia Lucia | Web | 6. srpna 2013 v 13:41 | Reagovat

Ten film jsem bohužel prošvihla, ale neva. :D Mimoňii ! :DD

10 Džejn. Džejn. | Web | 6. srpna 2013 v 17:48 | Reagovat

Bez mimoňů by to nebylo tak super :D

11 Coco Coco | Web | 6. srpna 2013 v 22:00 | Reagovat

Páni, to musím vidět!! :D

12 Mitchie Mitchie | Web | 8. srpna 2013 v 14:47 | Reagovat

No, ja narozdiel od teba na animáky som, ale keď som videla prvú časť tohto, tak som nebola taká nadšená :D každopádne, dvojku si určite pozriem, lebo nerada nechávam veci nedokončené :)

13 Chloé Chloé | Web | 8. srpna 2013 v 15:25 | Reagovat

Tak ja som nevidela ani 1 a ani 2, no veľa ľudí si dáva všade ich fotky a videá a neviem ešte čo, takže to asi bude super :) No pripadá mi to až moc detské na to, aby som šla na to do kina. Počkám si radšej, keď to niekedy príde do telky :D Tak si to pozriem skôr...

14 Olja:) Olja:) | Web | 10. srpna 2013 v 10:50 | Reagovat

Já ještě pořád neviděla 1 :D teda mám jí rozkoukanou :D

15 Timi Timi | Web | 10. srpna 2013 v 14:10 | Reagovat

Tú roprávku by som si už konečne chcela pozrieť. Vyzerá fakt zaujímavo :)

16 CuMelKaa CuMelKaa | Web | 10. srpna 2013 v 18:24 | Reagovat

Na padoucha 2 bych sla hned ted znova =D podle me to bylo naprosto dokonale =D

17 Amy Amy | Web | 11. srpna 2013 v 16:42 | Reagovat

Ja som ešte nevidela ani jednotku,ale určite si to chcem pozrieť :3 Tie príšerky sú také zlaté ^^ Vraj je to úžasná rozprávka takže dúfam že sa dostanem k jej pozeraniu :)

18 Dája Dája | Web | 17. srpna 2013 v 3:37 | Reagovat

NA TOM SOM BYLA V KINE

19 DominiCa DominiCa | Web | 21. ledna 2014 v 19:24 | Reagovat

Je to skvelý film. Taká oddychovka, ej to aj vtipné, proste nie je to tak, že by som potom mala rozoberať, čo sa mohlo stať keby toto... atd. A tie príšerky sú fakt zlaté:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama